reede, 5. september 2008

Jenniferi esimene koolipäev

1. September 2008
See on päev, mida ootad sama suure põnevusega, kui seda päeva - millal see küll ükskord lõppeb.
Jääb vaid mäletada, et sel esimesel koolipäeval päeval polnud kuhugi kiiret. Aktused Britsitil alles kell 11.00 ja Jenniferil kell 13.00
Britsitil juba rutiiniks saanud kolmas esimene koolipäev algas ilusa päikesepaistelise ilmaga. Mina kasutasin muidugi vahepeal aega kasulikult ja käisin rullitamas.


Ja siis ... Jenniferi päris esimene koolipäev Inglise Colledzis. Uusi õpilasi võeti vastu kahe klassi jagu (A ja B klass) - mõlemasse 16 poissi + 16 tüdrukut.
Traditsiooniliseks saanud 12 klassi õpilased marsivad noorte juntsudega saali ning aktus sai hoo sisse. Esmalt tunduvad täitsa lahedad õpetajad mõlemal klassil. Jenniferi klassijuhataja Kati Kikkas ... oleks mul selline õpetaja . Esmalt paar ilusat ja lustakat laulu ning hakatigi jagama aabitsaid ja koolimütse. Kes arglikum, kes pabinas, mõni julgem - nii see direktor aabitsa kätte poetas ja head koolialgust soovis.
Meie tõttasime peale aktust mõnusale pärastlõunasele söögipausile Sõõrikukohvikusse. Pugisime kõhud täis ja siis askeldama.
Jääb vaid oodata sama põnevusega nagu eostamisel - millal see 9 kuud taas täis saab.

Tänane päev jäi tööl napiks ja nii mõnigi mees või naine ootab - millal toimub saneerimine.